Dođi na probne treninge!

Treniraj sa više od 100 zadovoljnih članova Hornet Boxing Gym-a.

Popunite formu i poslat ćemo Vam e-mail sa svim informacijama potrebnim kako biste mogli iskoristiti vaše besplatne treninge.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Meltdown

Funkcionalni trening u grupi fokusiran na razvoj kondicije i izdržljivosti.

Body Boost

Funkcionalni trening u grupi za žene fokusiran razvoj kondicije i izdržljivosti.

Body Boost

Funkcionalni trening u grupi za žene fokusiran razvoj kondicije i izdržljivosti.

Boks

Napredni boksački trening namijenjen iskusnijim vježbačima i natjecateljima (sa sparingom).

Open Gym

Slobodno korištenje opremljene teretane za vlastite treninge.

Open Gym

Slobodno korištenje opremljene teretane za vlastite treninge.

"Konačno kvalitetni grupni treninzi na dohvat 🖐🏻 u Samoboru💪🏻💪🏻💪🏻 Treneri koji su cijeli trening uz tebe uz podršku i objašnjavanje svake vježbe koja se i zašto radi👌🏻 Ak niste za to uvijek ostaje boksački trening za sve dobne skupine uz 💉😓💦 i sve to u ogromnoj, prozračnoj i visokoj dvorani🌟🔝✔️"

Hrvoje Vukelić

"Pozitivno: Komunikacija, Kvaliteta. Najbolji gym u gradu!!!!"

Ivan Jagodić

"Ugodna atmosfera i pristupacni treneri koji ce uvijek rado pomoc. Nema bahate ekipe i forsera, pa je radna atmosfera zakon!"

Matija Puskar

"Amazing facilities! The best eqipped boxing gym in the Zagreb area! Excellent staff - helpful and easygoing! Coaches are fantastic - boxing expertise, superb classes, excellent advice! Kudos! 🐝 rules!."

Kristina Ana Sprljan

"Super teretana, treninzi pristupacni za sve od rekreativaca do natjecatelja. Treninzi su super, a treneri najbolji u svemu ti pomognu, isprave te ako nepravilno radis. Za svaku preporuku, dodjite i uvjerite se. Svaka cast decki najbolji ste i samo tak nastavite.... uzivam na svakom treningu."

Davor Juratovic

"Strucno i ljubazno osoblje ,odlicna dvorana . Treninzi za svakog od rekreativca do natjecatelja. Bravo ljudi samo tako nastavite ."

Leon Krajačić

"Odlicna dvorana za sve ljubitelje boxa i bilo kojeg nacina rekreacije. Izvrsno!!! Ono sto mi se najvise dopalo na dan sluzbenog otvorenja je kuglof skojim ste castili sveopce pucanstvo. Ovim putem molim gospođu. a mozda i gospodina koji je zamjesio isti kako bi razmjenili recept. Hvala, kissy❤"

Mirta Vukovic