O nama

Naša misija - Želimo izgraditi klub u kojem naši članovi mogu očekivati kvalitetan trening, ugodnu atmosferu te dobru ekipu i druženje!

Hornet Boxing Gym nastao je 2018. godine u prostorima stare robne kuće Sama. Dvorana se prostire na čak 600m2, odijeljena na fitness (teretanu) i boks dvoranu s boksačkim ringom. Obje dvorane su u opremljene za sve vrste treninga koje imamo u ponudi. Nakon napornog treninga, možete se osvježiti u našim opremljenim svlačionicama, a u našem baru možete popiti proteinski shake, kavu, sportski sok ili se osladiti proteinskom pločicom. Sve to napravljeno je u cilju izgradnje kluba u kojem naši članovi mogu očekivati kvalitetan trening, ugodnu atmosferu te dobru ekipu i druženje!

treniraj besplatno

Vedran Krga

Bok, ja sam Vedran. Oduvijek sam bio zaljubljen u boks. Stoga sam znao da ću se jednog dana u potpunosti posvetiti tom sportu. Školovao sam se za trenera boksa na Kineziološkom fakultetu usuradnji s HBS i AIBA.

Sa svojom sam suprugom osnovao prvi boksački klub u Samoboru, za koji mogu s ponosom reći da postoji već 10 godina. Počeli smo sa svega 3-4 člana, trenirali u skučenim dvoranama sa svega 3 treninga tjedno (i unatoč tome osvojili dvije bronce!) te radili na dobrovoljnoj bazi.

Stoga mi je drago vidjeti kako klub izgleda danasi kako se razvija u svijetlu budućnost!
facebook icon hronet boxing gym instagram icon hronet boxing gym

Andro

Pozdrav, ja sam fitness trener u Hornetu. Cijeli život se bavim sportom. 17 godina trenirao sam hokej na ledu u Medvešćaku, a 4 godine sam proveo u Kanadi u Rotheray Netherwood srednjoj školi i Harrington fakultetu.

Tamo sam za školu osim hokeja igrao nogomet, košarku, rugby i odbojku.
Zadnjih 4 godine intenzivno se bavim dizanjem utega, a već 3 godine sudjelujem i na natjecanjima iz Crossfita, koji je postao jedan odnajvećih strasti.

Međutim, prvotni san mi je postati profesionalni fitness trener. Stoga često pohađam razne seminare i radionice kako bih se dodatno educirao.
facebook icon hronet boxing gymfacebook icon hronet boxing gym instagram icon hronet boxing gyminstagram icon hronet boxing gym

Patricia

Bok! Moje ime je Patricia i trenerica sam funkcionalnog treninga u Hornet Boxing Gym-u. Završila sam preddiplomski studij na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

Vodim funkcionalne treninge za žene. Trening je fokusiran na istovremeni razvoj što većeg broja funkcionalnih i motoričkih sposobnosti, redukciju potkožnog masnog tkiva te jačanje i zatezanje donjih ekstremiteta.
facebook icon hronet boxing gymfacebook icon hronet boxing gym instagram icon hronet boxing gyminstagram icon hronet boxing gym

Ana Radović Krga

Hej, ja sam Ana! Otkad je nastao klub vodim administraciju, papirologiju i logistiku vezanu za Boksački klub Stršljen, sklapam dogovore i evente, nabavljam opremu i povezujem klub s drugim organizacijama.

Nisam pretjerani ljubitelj boksa, već mogu reći daradim taj posao isključivo kao potpora svom mužu, Vedranu, jer vidim koliko mu to znači i koliko mu ja mogu olakšati vođenje kluba.

Najviše mi se sviđa interakcija s ljudima uz koju razbijamo stereotipe o boksu i stvaramo pozitivno ozračje. Jako sam sretna kad zastanem i vidim gdje smo dogurali i u kojem pravcu idemo!

Marko

Bok ekipa, ja sam Marko. U ovu sam priču ušao isključivo iz ljubavi prema boksu. Ono što me privuklo kod boksa što osim fizičkih benefita razvija i samopouzdanje - znati primiti udarac u ringu utječe posebno na karakter.

Vedrana i Anu znam već godinama, pa sam rado pomogao pri pronalasku prostora u kojem se nalazimo danas. Želim u suradnji s ekipom stvoriti posebnu priču i sportsku atmosferu u koju su svi dobrodošli, bez obzira na spol ili dob!

Trenutni ciljevi su nam educirati ljude o dobrobitima borilačkog sporta i fitness te, oformiti i pripremati natjecatelje za nadolazeće turnire.

Boks

Napredni boksački trening namijenjen iskusnijim vježbačima i natjecateljima (sa sparingom).

Meltdown

Funkcionalni trening u grupi fokusiran na razvoj kondicije i izdržljivosti.

Body Boost

Funkcionalni trening u grupi za žene fokusiran razvoj kondicije i izdržljivosti.

Open Gym

Slobodno korištenje opremljene teretane za vlastite treninge.