O nama

Naša misija - Želimo izgraditi klub u kojem naši članovi mogu očekivati kvalitetan trening, ugodnu atmosferu te dobru ekipu i druženje!

Hornet Boxing Gym nastao je 2018. godine u prostorima stare robne kuće Sama. Dvorana se prostire na čak 600m2, odijeljena na fitness (teretanu) i boks dvoranu s boksačkim ringom. Obje dvorane su u opremljene za sve vrste treninga koje imamo u ponudi.Nakon napornog treninga, možete se osvježiti u našim opremljenim svlačionicama, a u našem baru možete popiti proteinski shake, kavu, sportski sok ili se osladiti proteinskom pločicom.Sve to napravljeno je u cilju izgradnje kluba u kojem naši članovi mogu očekivati kvalitetan trening, ugodnu atmosferu te dobru ekipu i druženje!

treniraj besplatno

Vedran Krga

Bok, ja sam Vedran. Oduvijek sam bio zaljubljen u boks. Stoga sam znao da ću se jednog dana u potpunosti posvetiti tom sportu. Školovao sam se za trenera boksa na Kineziološkom fakultetu usuradnji s HBS i AIBA.

Sa svojom sam suprugom osnovao prvi boksački klub u Samoboru, za koji mogu s ponosom reći da postoji već 10 godina. Počeli smo sa svega 3-4 člana, trenirali u skučenim dvoranama sa svega 3 treninga tjedno (i unatoč tome osvojili dvije bronce!) te radili na dobrovoljnoj bazi.

Stoga mi je drago vidjeti kako klub izgleda danasi kako se razvija u svijetlu budućnost!

Andro

Pozdrav, ja sam fitness trener u Hornetu. Cijeli život se bavim sportom. 17 godina trenirao sam hokej na ledu u Medvešćaku, a 4 godine sam proveo u Kanadi u Rotheray Netherwood srednjoj školi i Harrington fakultetu.

Tamo sam za školu osim hokeja igrao nogomet, košarku, rugby i odbojku.
Zadnjih 4 godine intenzivno se bavim dizanjem utega, a već 3 godine sudjelujem i na natjecanjima iz Crossfita, koji je postao jedan odnajvećih strasti.

Međutim, prvotni san mi je postati profesionalni fitness trener. Stoga često pohađam razne seminare i radionice kako bih se dodatno educirao.

Patricia

Bok! Moje ime je Patricia i trenerica sam funkcionalnog treninga u Hornet Boxing Gym-u. Završila sam preddiplomski studij na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

Vodim funkcionalne treninge za žene. Trening je fokusiran na istovremeni razvoj što većeg broja funkcionalnih i motoričkih sposobnosti, redukciju potkožnog masnog tkiva te jačanje i zatezanje donjih ekstremiteta.

Ana Radović Krga

Hej, ja sam Ana! Otkad je nastao klub vodim administraciju, papirologiju i logistiku vezanu za Boksački klub Stršljen, sklapam dogovore i evente, nabavljam opremu i povezujem klub s drugim organizacijama.

Nisam pretjerani ljubitelj boksa, već mogu reći daradim taj posao isključivo kao potpora svom mužu, Vedranu, jer vidim koliko mu to znači i koliko mu ja mogu olakšati vođenje kluba.

Najviše mi se sviđa interakcija s ljudima uz koju razbijamo stereotipe o boksu i stvaramo pozitivno ozračje. Jako sam sretna kad zastanem i vidim gdje smo dogurali i u kojem pravcu idemo!

Marko

Bok ekipa, ja sam Marko. U ovu sam priču ušao isključivo iz ljubavi prema boksu. Ono što me privuklo kod boksa što osim fizičkih benefita razvija i samopouzdanje - znati primiti udarac u ringu utječe posebno na karakter.

Vedrana i Anu znam već godinama, pa sam rado pomogao pri pronalasku prostora u kojem se nalazimo danas. Želim u suradnji s ekipom stvoriti posebnu priču i sportsku atmosferu u koju su svi dobrodošli, bez obzira na spol ili dob!

Trenutni ciljevi su nam educirati ljude o dobrobitima borilačkog sporta i fitness te, oformiti i pripremati natjecatelje za nadolazeće turnire.

Boks

Napredni boksački trening namijenjen iskusnijim vježbačima i natjecateljima (sa sparingom).

Meltdown

Funkcionalni trening u grupi fokusiran na razvoj kondicije i izdržljivosti.

Body Boost

Funkcionalni trening u grupi za žene fokusiran razvoj kondicije i izdržljivosti.

Open Gym

Slobodno korištenje opremljene teretane za vlastite treninge.